Mutkatonta autohuoltoa

Korjaamo Tunturi on autohuollon ammattilainen. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset autot varmalla otteella.

Kattavat huolto ja korjauspalvelut

  • Määräaikaishuollot
  • Katsastushuollot, avaimet käteen
  • Ilmastointihuollot (koeponnistus typellä)
  • Kolarikorjaukset
  • Automaattivaihteistojen huolto ja korjaus. Käytössämme on markkinoiden paras vaihteiston pesulaite.
  • Tuulilasien vaihto ja muut autolasit
  • Moottori remontit ja vaihdot, kustannustehokkaasti, (osien oma maahantuonti).
  • Jakoketjujen vaihto esim. BMW 520d F10 / F11 1600€, kysy tarjous omaan autoosi.
  • Pakokaasutestit
  • Vikadiagnostiikka kaikki merkit, myös raskas kalusto,

Määräaikaishuollon aika?

Auto vaatii säännöllistä huolenpitoa, jotta sen tehot säilyy ja tekniikka toimii suunnitellusti. Jotta ajoneuvo toimisi luotettavasti mahdollisimman pitkään, on tärkeää huolehtia riittävän tiheistä huoltoväleistä.

Autojen huolto-ohjelmat vaihtuvat merkin, mallin ja ajetun kilometrimäärän mukaan. Autovalmistajien kova kilpailu on johtanut huoltovälien venyttämiseen autojen kestävyyden kustannuksella. Suosittelemme moottoriöljyn vaihtoa 10tkm-20tkm välein mallista riippuen. Voimansiirtoöljyjen vaihto 60tkm-100tkm välein mallista riippuen. Osa autovalmistajista ei suosittele voimansiirtoöljyjen vaihtoa lainkaan. Suomessa öljyjen vaihto on erityisen tärkeää. Suurien lämpötilavaihteluiden vuoksi öljyn sekaan kondensoituu vettä, joka heikentää öljyn ominaisuuksia ja aiheuttaa korroosiota.

-Hyvällä huolto voi säästää tuhansia.

Automaattivaihteisto ongelmia?

Terävät vaihdot tai liikkeelle lähtö? Vaihteleeko kierrosnopeus vaikka nopeus on vakio? Ylimääsiä ääniä?

Syynä voi olla, että automaattivaihteistollesi on tehty vain normaalit öljynvaihdot, jolloin öljystä vain noin puolet on saatu korvattua uudella ja vaihteistoon on jäänyt epäpuhtauksia. Tai öljyt on jätetty kokonaan vaihtamatta. Pahimmillaan on käytetty heikkolaatuista yleisöljyä, joita käytetään laajasti hyvän katteen vuoksi. Automaattivaihteiston huollossa vaihteisto huuhdellaan ja pestään koneellisesti. Pesussa vaihteiston öljyyn lisätään pesuainetta ja vanha öljy kierrätetään erityisen vaihteistopesukoneen kautta. Koneessamme on vaihdettava suodatin ja magneettipinnat jotka keräävät epäpuhtaudet täydellisesti. Autolla ajetaan nosturilla kaikilla vaihteilla eri nopeuksilla, jotta kaikki kanavat ja venttiilit saadaan täysin puhtaaksi. Tämän jälkeen vaihteiston öljyt vaihdetaan sataprosenttisesti. Joihinkin vaihteistotyyppeihin lisätään vielä hoitoaine. Lopuksi nollaamme vielä vaihteiston oppimat arvot. Vaihteiston käytös muuttuu yleensä oleellisesti, parempaan suuntaan huollon jälkeen. Kulutus laskee, kun turbiini lukittuu nopeasti ja vaihteet ei luista. Samalla vaihteiston käyttöikä pitenee, kun öljyn seassa ei ole kuluttavia partikkeleita ja öljynlämmöt pysyy suunnitellulla tasolla. Koneella oikeaoppisesti tehtynä vaihteisto on n.80% puhtaampi, perinteiseen huuhtelu öljynvaihtoon verrattuna.

Vikamuistin luku ja nollaus

Tiedot auton vioista tallentuvat auton tietojärjestelmien vikamuistiin. Meiltä vikamuistin luku käy nopeasti nykyaikaisella diagnostiikka laitteilla. Mikään testeri ei ole paras kaikkiin autoihin, niinpä käytössämme on useita eri diagnostiikka työkaluja.

Ota yhteyttä

Kysy lisää autohuollosta tai muista korjaamopalveluista. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.